Pipsa on 10v leikattu naaras. Hän on luonteeltaan nautiskelija. Hän on hyvin ihmisläheinen ja tykkää, kun saa osakseen paljon silitystä ja rapsutuksia. Tykkää olla sylissä ja läsnä sielä, missä ihmisiä on. On hyvin sopeutuvainen ja tottunut lapsiin. Pipsa on elänyt viimeiset 6 vuotta täysin sisäkissana ja sitä ennen sisä -ja ulkokissana. Viimeisimmistä rokotuksista on useampi vuosi aikaa, madotettu on viime kesänä vaikka ei ulkoile.

Ruisku on noin 7v leikattu naaras. Hän tykkää leikkiä hyppyleikkejä helisevillä höyhenhuiskilla. Ruisku on kissoista hieman arempi ja esimerkiksi kovassa metelissä vetäytyy omiin oloihin. Hän tykkää rapsuttamisesta ja silityksistä, mutta ei niinkään viihdy esim. Sylissä nukkumassa. Ruiskun toisessa silmässä on ollut ihan pienenä silmätulehdus ja arvioisin, että silmä ei näe ihan täysin, koska se on hieman samea. Se ei ole kuitenkaan menoa haitannut🥰 Ruisku on ollut aina sisäkissana. Viime rokotuksista on useampi vuosi, madotettu viime kesänä vaikka ei ulkoile.

Kissat eivät ole ilmaisia

Laita VIESTI numeroon 0400527662

Ja kerro millainen koti sinulla on kissoille tarjota.

(Minkä kokoinen koti, keitä siellä asuu, mitä kissoille syötetään, ulkoilu, miten huolehditaan kissojen terveydestä, millaiseen elämään ovat tulossa)