Maisa (musta) ja Miina (harmaaraidallinen) saapuivat sijaiskotiin kesäkuun alussa arkoina ja pelokkaina. Kotikissaksi kesytys alkoi kissojen ehdoilla. Pikkuhiljaa sähinät vähenivät ja sijaiskotiin tutustuminen alkoi tutkimalla öisin taloa kun pelottavat ihmiset nukkuivat.

Miina rohkaistui aika nopeasti mutta Maisan kanssa mentiin pienin mutta varmoin askelin kohti luottamusta. Ovat kilttejä ja rauhallisia kissoja mutta toistaiseksi sylissä ei vielä uskalleta olla. Kovia leikkimään ja välillä juostaan leikin lomassa rallia vauhdikkaasti.

Ovat sijaiskodissa syöneet viljatonta ruokaa ja toivotaan uuden kodin jatkavan samalla linjalla.

Nyt neljän kuukauden kotikissakoulun jälkeen ovat valmiit jatkamaan hyvin alkanutta kesyyntymistä omassa uudessa kodissa. Toivotaan aktiivista kotia jossa panostetaan kissojen leikittämiseen ja virikkeellistämiseen. Sijaiskodissa ovat viihtyneet todella paljon verkotetulla terassilla ja olisi plussaa jos uudesta kodista löytyisi sellainen.

Tytöt on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu useaan kertaan.

Ovat sijaiskodissa Säyneisissä. Jos kiinnostuit kaksikosta niin ota yhteyttä viestillä +358 44 3653520 ja kerro kattavasti millainen koti olisi tarjolla.